Deltaruiters scoren op Kringkampioenschappen Dressuur!

Geschreven door Dedeltaruiters.nl. Gepost in Uitslagen

Deltaruiters scoren op Kringkampioenschappen Dressuur!

Afgelopen zaterdag werden de kringkampioenschappen dressuur pony’s en paarden verreden.

De klassen B t/m M2 pony’s gingen van start in Kampen. De klasse Z1 en Z2 pony’s en alle klassen paarden gingen van start in Steenwijkerwold.

Maxime ging als eerste van start met Coelenhage Parco en de klasse B categorie D/E. Maxime en Parco reden een fijne proef en werden kringkampioen met 69,33%.
Maxime van Dijk startte in de klasse L2 categorie D/E Beukenoord's Baquebeau. Maxime en Baquebeau wonnen de klasse met 69,58 en mochten het kringkampioenschap in ontvangst nemen.
In de klasse M1 categorie D/E startte Maxime met Brummerhoeve's Levi H. Zij reden een nette proef. Dat leverde een 2e plaats op met 64,83%. Maxime van Dijk mag met alle pony's door naar de Regiokampioenschappen.

In de klasse L1, categorie AB werd Jolien Felix met Edelboy kringkampioen en in de klasse L1 categorie C Anique Frans met Mr. Socks. In de klasse Z1 werd Anna Post met Bodoboy kringkampioen en Else Felix met Golden Challange werd kringkampioen in de klasse Z2.

Verdere prijswinnaars en/of afgevaardigden bij de pony’s zijn: Sophie Riezebos, Marloes Felix, Jamie Boeve, Siebe ten Brummelhuis, Jolien Felix (dit keer met Floortje), Aniek Holtland (met DiCaprio en Black Hill), Anna Post, Jeanine Jorna en Edith Post.

Ook bij de paarden waren er Kringkampioenen, zo werd in de klasse Z2 Annelotte Felix met Amos kringkampioen en in de klasse Z1 Therese van Dijk met Tresforte Diquina. In de klasse L1 is Nicole Spijker kampioen geworden met haar paard Picasso.

Verdere prijswinnaars en/of afgevaardigden bij de paarden zijn: Wendy Uijt de Boogaard (met Aristo en Glamour HVB), Jennifer Meijer, Mellany vd Vorstenbosch (met Its Me B, Luxforms its Black, Habibi Loma W. en Luxforms Grappa Una) Bianca Koorn en Gerry Stremmelaar – van Dijk.Delta