Zeer succesvolle Bixiewedstrijd bij de Deltaruiters

Geschreven door Dedeltaruiters.nl. Gepost in Uitslagen

Afgelopen zaterdag is er bij de Deltaruiters een bixie wedstrijd georganiseerd. Er werden mooie resultaten behaald door de eigen ruitertjes.

Fleur Kloosterziel werd bij de dressuur met 112 punten in de klasse B1 eerste met haar pony Valerie. Yinthe Schutte met haar pony Flip werd in deze klasse tweede met 109 punten en beiden wonnen een mooie beker.

Fleur behaalde met haar pony Chelsy een mooie tweede plaats bij het springen in de klasse AA.

Alle deelnemers gingen met een emmer vol gesponsorde spullen naar huis.

In Kampen werd gestreden om de Zilveren Ui. Bij dit springconcours waren  Jamie Boeve met haar pony Pascha de grote uitblinkers.

Jamie startte afgelopen woensdag met Waterland's Pascha in de klasse B, categorie ABC pony's in het klassiek en reden naar een mooie 4e plaats met maar liefst 76,5 stijlpunten in het progressief pakten ze eveneens een mooi 4e plek. Zaterdag mochten zij hier weer starten en reden een mooi klassiek rondje waardoor ze naar de finale mochten en een 3e plek behaalden.

Uiteindelijk waren al deze punten genoeg om het klassement in de klasse B categorie ABCDE pony's met de zilveren ui naar huis te gaan!!

Ook Wendelie Flier met haar pony Gijs reed in de prijzen. Wendelie was woensdag van start gegaan in de klasse B met pony Gijs een reed naar een 6e plek. Zaterdag startte deze combinatie weer in de klasse B en behaalden een mooie 3e prijs.