Uitslagen Maarle 2016 & meer

Geschreven door Dedeltaruiters.nl. Gepost in Uitslagen

Allereerst de uitslagen van de pony's waarmee we op woensdag zijn begonnen.

In de klasse B, categorie A/B behaalde Jamie Boeve met Pascha een eerste prijs met 188 punten.

Ook werd op woensdag de klasse L2 verreden. Bij de eerste proef won Anna Post met Stukhuster Significant met 201 punten. Tweede werd Maxime van Dijk met Beukenoord's Baquebeau met 197,5 punten. Bij de tweede proef was het stuivertje wisselen, deze werd gewonnen door Maxime met Beukenoords Baquebeau met 208,5 punten en tweede werd Anna Post met Stukhuster Significant met 197,5 punten. De woensdag werd afgesloten met de klasse M1/M2 alleen vielen hier geen Deltaruiters in de prijzen.

 

Donderdag startten we met de klasse B, categorie ABC. Bij de eerste proef was er een  eerste prijs voor Jolien Felix met Edelboy met 211,5 punt, een tweede plaats was er voor Sophie Riezebos met Beukenhofs Petra met 192 punten en derde werd Ilse Nora Bliek met Nibbles met 189 punten. Bij de tweede proef was het wederom Jolien Felix met Edelboy die ook deze proef op haar naam wist te schrijven met 208,5 punten, gevolgd door zusje Marloes, die met Spetter een mooie tweede plaats behaalde met 193,5 punt. Sophie Riezebos ging met een derde prijs naar huis, zij kreeg 191 punten voor haar tweede proef.

In de klasse B, categorie DE behaalde Edith Post met Stukhuster Significant voor haar eerste proef een eerste prijs met  197,5 punt. Aniek Holtland met Golden Eye werd hier derde met 191,5 punt. Bij de tweede proef ging wederom Edith Post met een eerste prijs naar huis, Wendelie Flier met Gijs werden tweede en Aniek Holtland met Golden Eye wederom derde.

 

De donderdag werd afgesloten met de klasse L1. In de categorie ABC werd Jolien Felix met Floortje eerste met 204,5 punt. Anique Frans met Mr. Socks werd tweede met 198,5 punt. Bij de tweede proef deden ze beiden het kunstje nog een keer. Jolien werd eerste en Anique tweede.

Bij de categorie DE, klasse L1 behaalde Aniek Holtland met DiCaprio tweemaal een eerste prijs.

 

Vrijdag gingen we verder met de dressuur voor de paardenruiters.

we startten met de klasse M1/M2 en bij de eerste proef behaalde Daisy van Amerongen met Bailey A een tweede plaats met 195 punten. Bij de tweede proef behaalde Frederike Sleurink een tweede plaats met 194,5 punt.

Vervolgens werd de klasse B verreden. Hier werd in de eerste proef Hendi Koekoek met Guus tweede met 195 punten, bij de tweede proef wist ze een eerste prijs te pakken met 193 punten.

Waar we vrijdag avond eindigden, de klasse B, gingen zaterdagochtend weer verder. Er was een mooie derde prijs voor Annegreet van Dijk met haar paard Verado S. met 197,5 punt. Vervolgens vielen er ook Deltaruiters in de prijzen in de klasse L1. Dit waren bij de eerste proef Harienke van Lenthe met Dycamen met 215 punten, een derde prijs was er voor Gerrie Stremmelaar met Cobiezelma met 197 punten. Bij de tweede proef was Harienke wederom de sterkste, en won zij met 199,5 punt.

Het Maarle concours werd afgesloten met de klasse L2. De eerste proef werd gewonnen door Marjan Slendebroek met Golden Lady, zij behaalde 212 punten. Tweede werd Sabrina vd Heide met Elonie met 195 punten.  Bij de tweede proef waren deze twee wederom de sterksten, Marjan won, Sabrina werd tweede en Christa Wind met Fredje wist een mooie derde prijs te bemachtigen met 192,5 punten.

 

Buiten IJsselmuiden werd er gesprongen in Staphorst. HIer behaalde Kyra Snoeijer met haar pony Mentos een mooie derde prijs in de klasse B, categorie C.