Uitslagen doorgeven

Geschreven door Dedeltaruiters.nl. Gepost in Overig

Uitslag melden?

Wanneer je een wedstrijd hebt gereden en je hebt een prijs gehaald mag natuurlijk iedereen dat weten! Gertine Lodewijk schrijft daarvoor een artikel dat naar de plaatselijke kranten word verstuurd. Ook wordt het artikel geplaatst op onze site. Doorgeven kan via het contactformulier onderaan de site of via een mail aan gertine75(apestaartje)gmail.com

Welke informatie?
Gertine moet dan natuurlijk wel weten hoe je gereden hebt. Geef daarom je wedstrijdresultaten door. Geef duidelijk aan met welke pony en in welke klasse en categorie je welke prijs hebt gewonnen. Geef ook bijzonderheden aan van de wedstrijd zodat er leuke stukjes geschreven kunnen worden. Probeer iets meer te vertellen dan alleen de uitslag. Bijvoorbeeld dat het een hele snelle tijd was. Of dat je op 1 seconde na net naast de eerste prijs greep. Of dat er een zeer sterk deelnemers veld was. Of dat de wedstrijd extra prijzen beschikbaar had gesteld. Hoe leuker we het artikel kunnen schrijven hoe eerder het gelezen gaat worden en dus geplaatst.

Foto’s!
En natuurlijk foto’s! Voor de krant is het wel belangrijk dat de foto’s scherp zijn en voldoende groot. Het liefst een foto dat je in actie bent met je pony. Leuke foto’s maken onze site aantrekkelijker om te lezen en te bekijken. En de kans op plaatsing in de krant neemt toe met leuke foto’s.

Goed om te weten
Zorg ook dat jouw uitslag op tijd binnen is. Lever de uitslag aan voor 18.00 uur op zondagavond. Uitslagen die later binnen komen kunnen niet meer mee naar de krant. Ook is het goed om te weten dat de krant niet altijd de aangeleverde artikelen plaatst. Ook worden artikelen vaak ingekort. De kranten vinden een vierde en vijfde prijs vaak minder interessant dan een eerste of tweede prijs.  Dus houd er rekening mee dat niet alles geplaatst kan worden. Op onze eigen site kunnen we natuurlijk wel alles plaatsen.

 

Contactformulier